CODE 95 NASCHOLING 35 PUNTEN/UREN.

Ter duidelijkheid voor mee te doen met de CODE 95 nascholing.

Voor het meedoen aan deze cursus dient u in het bezit te zijn van een geldig EU rijbewijs Vrachtwagen. Heeft u tevens uw C vrachtwagen rijbewijs NA 10-09-2009 behaalt dan MOET u tevens de opleiding basis code 95 op uw rijbewijs hebben staan.

 *Voor de bus D RIJBEWIJS geld dit voor 10-09-2008 .

 Iedereen die voor deze datums zijn vrachtwagen rijbewijs of Bus Rijbewijs heeft behaald hoeft dit niet en kan dus gewoon mee doen met de nascholing.  Indien dit niet het geval is moet u eerst uw basiskwalificatie halen om mee te kunnen doen met de nascholing CODE 95.

* Indien dit niet het geval is moet u eerst uw basis kwalificatie halen om mee te kunnen doen met de nascholing CODE 95.

Kijk dit alles ZELF goed na en/of bel ZELF het CBR met uw vragen.

Zonder basis kwalificatie mag en kan u niet mee doen met de nascholing van het CBR.

*Als u zich aanmeld voor de nascholing en NIET aan 1 van deze  bovenstaande eisen van het CBR voldoet zijn wij hier NIET verantwoordelijk voor en restitutie van lesgelden zijn dan ook NIET van toepassing.

LET OP !! 

**Indien u alleen uw D Rijbewijs heeft geldt het volgende -

Wij geven alleen de code 95 praktijk lessen via bedrijfsaanmeldingen van minimaal 3 personen en u dient zelf een bus ter beschikking hebben. 
Theorie kunt u gewoon deelnemen.

 **U kunt WEL de BUS code 95 praktijk mee doen als u ook in het bezit bent van een GELDIG C Rijbewijs op het moment dat u aan de praktijk dag deelneemt. Voor de theorie heeft u alleen een geldig ID nodig.

 *Verkeersschool Leo Cremers kan niet aansprakelijk gesteld worden indien de kandidaat dit niet goed gecontroleerd heeft.

*Als u zich aanmeld voor de nascholing en NIET aan 1 van deze  bovenstaande eisen van het CBR voldoet  is Verkeersschool Leo Cremers hier NIET verantwoordelijk voor en restitutie van lesgelden zijn dan ook NIET van toepassing.

Hieronder CBR linken voor meer info.

https://www.cbr.nl/richtlijnvakbekwaamheid.pp

https://www.cbr.nl/c-d-worden.pp

https://www.cbr.nl/c-met-code-95.pp